Радно време Завода: Пон. - Пет: 07 - 20ч. / Суб. и Нед: 08 - 18ч.

  • Директоријум

    +381 34 323 499
  • Наша локација

    Др. Михајло Марковић 1
  • Пон - Пет

    07.00 - 20.00

Актуелно

Предавање Удружења здравствених радника Шумадијског округа

Удружење здравствених радника Шумадијског округа, у суботу, 15. 06. 2024. године, у Великој сали Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац, организовало је предавање за све профиле здравствених радника.

Обука из „Прве помоћи“

Оспособљавање запослених да пруже брзу и ефикасну прву помоћ може спасити животе и смањити трајне последице несрећа на радном месту.

Саветовање - „Здравље за све - приоритети и перспективе“

У организацији Коморе здравствених установа Србије, 29., 30. и 31. маја 2024. године, организован је традиционални стручни скуп, Саветовање „Здравље за све - приоритети и перспективе“, на коме су главне теме биле:

Базар здравља

Традиционални Базар здравља организован је и ове године 14. маја у Медицинској школи са Домом ученика „Сестре Нинковић“.

Светски дан без дуванског дима!

Светски дан без дувана се сваке године обележава на глобалном, али и на националном и локалном нивоу у многим земљама света. Кампања има за циљ да информише општу и стручну јавност о последицама употребе дувана, праксама дуванских компанија и о активностима Светске здравствене организације на сузбијању епидемије дувана, како би људи широм света могли да живе у здравијем окружењу и како би се заштитиле будуће генерације од последица употребе дувана.

Радни састанак у Застава Заводу за здравствену заштиту радника Крагујевац

У просторијама Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац, 13.05.2024. године, директорка Завода, др Нада Миловановић, одржала је радни састанак са представницима организационих јединица, са фокусом на задовољство наших пацијента!

Секција медицине рада

У петак, 24. маја 2024. године, у Великој сали Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац, одржана је Секција медицине рада под називом „Ризици у производњи гумене галантерије“, којој је претходио састанак Председништва секције медицине рада и Републичка стручна комисија.

Међународни дан медицинских сестара - техничара! „Наше медицинске сестре - наша будућност“

12. мај је Међународни дан медицинских сестара и обележава се широм света у знак сећања на Флоренс Најтингел, британску медицинску сестру, зачетницу модерног сестринства као признате професије.