Радно време Завода: Пон. - Пет: 07 - 20ч. / Суб. и Нед: 08 - 18ч.

  • Директоријум

    +381 34 323 499
  • Наша локација

    Др. Михајло Марковић 1
  • Пон - Пет

    07.00 - 20.00

Актуелно

Светски дан контрацепције

Светски дан контрацепције се обележава сваке године 26. септембра.

Међународна недеља глувих и наглувих

Поводом обележавања Међународне недеље глувих и наглувих, која се ове године по обавештењу Светске федерације глувих лица обележава од 18.09.2023. године до 24.09.2023.године, под слоганом „Свет где глуви људи могу да знакују било где“, Тим за превентивне здравствено - васпитне активности Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац, у просторијама Удружења глувих и наглувих Шумадисјког округа Крагујевац, обавио је превентивне прегледе члановима Удружења.

Превентивни прегледи у предузећу „Тригано Приколице д.о.о.“

Брига о здрављу и превенцији болести радно - активног становништва, један је од главних циљева Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац!

Симпозијум медицине рада

У организацији Српског лекарског друштва, секције за медицину рада и Института за медицину рада „др Драгомир Карајовић“, одржан је Симпозијум медицине рада - Закон о безбедности у саобраћају и Закон о оружју, са еминентним предавачима из Србије.

Превентивни прегледи у предузећу „Графопромет“

Тим за здравствено превентивне активности Застава Завода за здравствену заштиту радника Крагујевац, данас у Предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Графопромет“.

Представљена монографија „Кнез Михаило кроз уметност и архив“

У здању Старе скупштине, у присуству представника града и установа културе, стручне јавности  и грађана, промовисана је монографија „Кнез Михаило кроз уметност и архив“ аутора Сање Живковић мастер филолога и Предрага Илића, мастер историчара у издању Историјског архива Шумадије настала у оквиру обележавања Дана кнеза Михаила у Крагујевцу.